UGL ger fantastiska insikter och verktyg för utveckling!

Förra veckan genomförde vi ännu en UGL-kurs i vackra Falsterbo. Det är så spännande, givande och magiskt att få vara handledare och följa människors utveckling. Här är några röster från deltagarna: 

- Kursen motsvarade mina förväntningar. Jag blev överraskad över hur snabbt vi kände samhörighet. Känner att jag fått med mig väldigt många verktyg. Valde kurs efter ledare och gick noga igenom alternativen. Är hur nöjd som helst med valet och tror ni är bästa av alla ledare. Ni kompletterar varandra super!

- Många slantar trillade ner kring vad ledarskap är och vilken ledare jag själv är. Tacksam att jag har fått uppleva detta. Att uppleva är ett fantastiskt sätt att lära sig. Jag har varit med om det innan genom kristen meditation så anade att det skulle lämna avtryck!
CG: tack för alla historier från försvaret av vad ledarskap är! Elisabeth: Du är jättebra på att förklara. Ni kompletterar varandra kanon!

- Bästa kurs jag deltagit i hitintills. Ni är engagerade och inspirerande att lyssna på. Ni lever som ni lär. 

- Denna vecka med min UGL-grupp har jag kommit till insikt om mig själv och hur jag uppfattas. Jag kan se gruppdynamikens faser här och hemma med nya ögon. Elisabeth, jag känner glädje varje gång du föreläser. Du gör det så bra, med ett leende och avslappnad trovärdig attityd. CG, jag känner mig trygg i min resa mellan teori och upplevelse med din styrning – mycket bra! Tack till er båda!

- Upplägget får högsta betyg. Innehållet i kursen var mycket bra, trots att vi alla kom från olika områden. Skulle inte under någon gång under veckan säga att ert engagemang och förmåga att intressera mig kunde varit bättre. Ni är mycket proffsiga båda två!

- Initialt var jag inställd på att kursen skulle ge mig en del, men detta visade sig vara en HEL DEL, då den varit underbar. Otroligt bra kurs som kommer sätta spår på hela min framtid. Elisabeth och CG, underbart bra kurs! Ni har kunskaperna och ett otroligt proffsigt sätt att vidarebefordra dessa.

- Roliga, trygga kursledare som bjuder på sig själva och som har mycket erfarenheter. En mycket givande kurs där polletten till slut ramlade ner. 

- Bra organiserad kurs. Tydliga exempel samt bra beskrivningar av vad som kommer ske i nästa steg. Fint samspel hos er kursledare som har olika personligheter. Kände mig trygg efter att ni utstrålar genuint intresse. 

Nästa UGL-kurs vecka 50 är fullbokad.

Platser finns ännu till vecka 5 och 11. Anmäl dig på www.cm-development.se

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN