UGL - en upplevelsebaserad resa mot nya perspektiv, självkännedom och kunskap!

UGL

En häftig känsla att gå från att vara en grupp främlingar till att känna tillit och trygghet och skapa resultat tillsammans!

Erika Fahlin gick CM Developments UGL-kurs på Falsterbo Kursgård med Elisabeth A Brinckmann, ViljaLysa och CG Månsson som handledare.

Foto Erica2016

Så här berättar hon om sin upplevelse:

"Med en bakgrund inom militären och 15 års erfarenhet som chef kände jag att UGL var helt rätt utbildning för mig för att gå vidare i min personliga utveckling. Jag har tidigare gått olika ledarutvecklingsprogram och kurser men ville ha något mer upplevelsebaserat lärande. UGL har en fantastiskt mix av teoretiska modeller, praktiska övningar, konkreta verktyg, individuell reflektion, träning på att ge och ta emot feedback och mycket tid för egen reflektion men även gruppreflektion. Det är en sak att läsa om gruppers utveckling men en annan sak att uppleva känslan från att gå från främlingar till att känna att känna tillit och trygghet och skapa resultat tillsammans. Att träna på att utmana varandra, vara ärliga och verkligen säga hur jag uppfattar andra personer och vilka tankar och känslor de förmedlar är värdefullt. Jag fick med mig nya insikter om mig själv, om andra människor och hur andra människor upplever mig. Utbildningen gav mig även nya perspektiv, nya kunskaper, nya vänner och jag kan varmt rekommendera UGL – inte bara för chefer och ledare – utan alla har nytta av denna utbildning!"

Erica Fahlin, HR-konsult och Ledarutvecklare på Adecco

Nästa kurs är vecka 46 och vecka 5

Välkommen att läsa mer

Boka plats Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 0708-510 432

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN