UGL - den bästa och mest motiverande utbildning jag genomgått!

UGL

UGL är krävande men ger enormt mycket tillbaka!

Tony 025

Tony Sjösten, Försäljningschef på Blekinge Läns Tidning & Sydöstran berättar om sin UGL-vecka:

"Morgontidningsbranschen genomgår just nu en omfattande strukturförändring i och med digitaliseringen vilket ställer höga krav på personal-/ledarskapsförändring. Har jobbat i mediabranchen i snart 20 år och kände därför att det nu var väldigt lägligt att få ny input i ledarskapet. Fastnade ganska snabbt för just UGL när jag letade alternativ, fick höra mycket positivt om utbildningen men även om hur krävande den är, och krävande är den men ger otroligt mycket tillbaka.

In i utbildningsveckan kom jag med ambitionen att vilja utvecklas som ledare, se nya möjligheter, möta mina svagheter, vara öppen, ärlig och engagerad.

Ut från utbildningen kom jag stärkt av alla de gruppövningar vi gjort som ställt både mina svagheter och styrkor på prov inför en grupp människor jag aldrig tidigare träffat. Sett hur viktigt det är att våga utmana sig själv och andra, jobba med reflektion och feedback, relationer, hittat modeller hur jag ska kunna utveckla min avdelning än mer. Jag har i ena änden fått bekräftelse för mitt ledarskap likväl som jag i andra änden hittat förbättringspotential.

UGL-kursen har gjort mig än mer motiverad och givit mig ytterligare verktyg för att fortsätta resan i utvecklande ledarskap. Stor tack till kursledarna Elisabeth och CG som jag varmt kan rekommendera, deras engagemang och upplägg gör att detta helt klart är den bästa och mest motiverande utbildning jag genomgått".

NÄsta kurs är vecka 11 och 17 

Läs mer om UGL-kursen här.

Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN